Waarom my Money Back?

Je wilt de liquiditeit van je bedrijf optimaal houden, maar onbetaalde facturen kunnen een zware impact hebben. Je hebt een dienst geleverd of een werk uitgevoerd en hebt dus recht op een correcte betaling van je facturen. Unpaid heeft de oplossing voor jou.

Gebruik Unpaid om je onbetaalde en onbetwiste B2B-facturen in te vorderen. Legal village klanten krijgen een korting van 50% op 2 voorwaarden:

  • Je hebt een Rechtsbijstand Business Pro contract
  • Voor facturen daterend na 1 januari 2019

Klaar om je facturen te laten betalen?

Geniet van 50% korting op je voorschot als Legal Village klant. Vul hier je BTW-nummer in en start de procedure!

Waarom My Money Back?

Snel

Op gemiddeld 30 dagen krijg je je geld en je betaalde voorschotten terug.

Gemakkelijk

Je vult 1 keer het formulier in op de website. Wij doen de rest.

Efficiƫnt

Binnen de week sturen we een gerechtsdeurwaarder naar je klant.

Door experten

Uitgevoerd door ervaren advocaten en zorgvuldig geselecteerde gerechtsdeurwaarders.

Ook voor kleine bedragen

Aarzel niet om een claim in te dienen. Het is jouw geld en daar heb je recht op!

Hoe werkt het?

Op ongeveer 10 minuten heb je je aanvraag ingediend. (tip: neem je bankkaart en een PDF van de onbetaalde factuur bij de hand). Uiteraard verloopt alles via een beveiligde verbinding.

Unpaid kijkt na of je dossier voldoet aan de wettelijke voorwaarden. Als dat niet zo is, stoppen ze het proces en bieden ze je een alternatief aan.

Als laatste stap betaal je een voorschot. Je recupereert je betaalde voorschot wanneer je klant de factuur betaalt. Klanten van Legal Village genieten een korting van 50% op dit voorschot. Aanbod onder voorwaarden.

Nog vragen over Unpaid, surf snel naar hier voor antwoorden.

Onze samenwerking met Unpaid

Legal Village werkt met innovatieve partners samen om proactief in te spelen op de noden van onze klanten. Met deze dienst kan je onbetwiste B2B-facturen invorderen. Geniet van een korting op je voorschot als Legal Village klant (aanbod onder voorwaarden: Rechtsbijstand Business Pro contract voor facturen daterend na 1 januari 2019).

Deze dienst is onderworpen aan de algemene voorwaarden van Unpaid en valt bijgevolg ook onder de verantwoordelijkheid van Unpaid. Nog vragen over Unpaid, surf gewoon naar deze pagina voor de antwoorden.

Nieuwe wetgeving

Door de nieuwe Potpourri-wetten, onder drijvende kracht van Minister Koen Geens werd eind 2016 een vernieuwde administratieve procedure ingevoerd waarbij ondernemers in een B2B relatie op 1 maand + 8 dagen een titel kunnen bekomen die gelijk staat met een vonnis.
Sindsdien kan je dus een betaling juridisch afdwingen, zonder tussenkomst van een rechter.
Dit is niet enkel voordelig voor de onderneming (die op een snelle manier aan hun centen geraken), het is ook de bedoeling van de wetgever om Justitie minder werk te geven.
Wij hebben deze kans met beide handen gegrepen en die nieuwe procedure in een simpele website gegoten. Nu kan je heel wat stappen overslaan en met een minimum aan kosten en inspanning, je factuur op korte termijn innen! Alleen als je klant de factuur achteraf nog betwist, komt er een rechtbank aan te pas.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Concentreer je ten volle op je onderneming. Onze experten in rechtsbijstand en bemiddeling zullen je bijstaan voor je juridische vragen en problemen. We halen je gelijk, beschermen je reputatie en geven je nuttig advies. Meer ondernemen, minder risico!

Zoek je juridisch advies?

  • Je wil je zaak uitbreiden naar het buitenland, waar moet je rekening mee houden?
  • Je verdwaalt in de GDPR-regelgeving
  • Je hebt een HR-vraag en je wil je even laten adviseren

1. Stel je vraag

Kies het juridisch domein waarover je een vraag hebt

2. Maak een afspraak

Maak nu een afspraak of plan het later in

3. Krijg je advies

Je legal expert belt je terug en beantwoordt je vraag