Logo Lar

Wie zijn we?

  • Het merk rechtsbijstand binnen de groep AXA.
  • Een van de grootste schaderegelaars rechtsbijstand
  • De specialist in bemiddeling

In een ideale wereld werkt alles perfect, iedereen is het met elkaar eens en er zijn geen incidenten. Maar de echte wereld is geen sprookje. Want het leven bestaat ook uit onenigheden, fouten, clausules die niet nageleefd worden, geschillen, ongevallen, zowel kleine als grote. 

De gebruikelijke reflex is om jezelf te vertellen dat dit alleen anderen overkomt en dat je geen bescherming nodig hebt. "Er is mij nog nooit iets overkomen en ik zie niet in waarom het mij zou overkomen," is een uitdrukking die we vaak horen.  Maar de dag dat er écht iets misgaat... Uiteindelijk zijn we minder beschermd dan we dachten, want één op de drie Belgen heeft de afgelopen vijf jaar een juridisch geschil gehad. 

Om in alle omstandigheden op beide oren te kunnen slapen, is het essentieel om begeleid en beschermd te worden in geval van een geschil. Dit is onze belofte en onze missie. Legal Village is een juridische bijstandsverlener én een facilitator. Hoe doen we dat? Wij geloven niet in confrontatie, want de beste verdediging is niet de aanval, zoals het gezegde luidt. Wij geloven in discussie, in bemiddeling, in onderhandeling. Op juridisch gebied zijn we ervan overtuigd dat een goed onderhandelde overeenkomst.

veel meer waard is dan een gevecht in de rechtszaal. Beroep doen op justitie is geen dwingende noodzaak, maar veeleer een instrument dat moet worden gebruikt wanneer alle andere mogelijkheden zijn uitgeput. Een betaalbare rechtsbijstand wordt aangeboden om het leven voor iedereen gemakkelijker te maken: particulieren, organisaties, bedrijven. Elk dossier wordt zorgvuldig geëvalueerd en beslissingen worden altijd genomen in het belang van onze klant. Ons team van experts en juridische adviseurs, gespecialiseerd in verschillende domeinen, stelt alles in het werk om via dialoog en onderhandeling tussen de verschillende partijen tot een oplossing te komen.

Om dit te bereiken maken wij gebruik van onze jarenlange juridische ervaring, het advies van experts die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden en bieden wij innovatieve juridische diensten aan. Wij zijn sterk gericht op artificial intelligence om onze diensten 100% toekomstbestendig te maken. Legal Village levert bovendien dagelijks bijstand en juridisch advies, voor elk soort conflict: familiaal, commercieel, burengeschillen,...

 

We zijn Legal Village
 Overeenkomen is gemakkelijk