Wie zijn we?

  • Legal Village is het merk van AXA BELGIUM voor hun rechtsbijstandsverzekeringsproducten.

    AXA is wereldleider in de financiële bescherming: meer info vind je hier.

  • Legal Village NV. is een schaderegelingskantoor gespecialiseerd is in het behandelen van dossiers rechtsbijstand en het aanbieden van innovatieve juridische diensten. AXA Belgium vertrouwt aan Legal Village NV het beheer toe van schadegevallen voor alle contracten in zijn verzekeringsportefeuille met betrekking tot de tak rechtsbijstand.

    De website www.legalvillage.be is een website van AXA Belgium ter bevordering van deze verzekeringsproducten. Legal Village NV promoot er ook zijn diensten.

Onze Missie:

In een ideale wereld werkt alles perfect, iedereen is het met elkaar eens en er zijn geen incidenten. Maar de echte wereld is geen sprookje. Want het leven bestaat ook uit onenigheden, fouten, clausules die niet nageleefd worden, geschillen, ongevallen, zowel kleine als grote. 

De gebruikelijke reflex is om jezelf te vertellen dat dit alleen anderen overkomt en dat je geen bescherming nodig hebt. “Er is mij nog nooit iets overkomen en ik zie niet in waarom het mij zou overkomen,” is een uitdrukking die we vaak horen.  Maar de dag dat er écht iets misgaat… Uiteindelijk zijn we minder beschermd dan we dachten, want één op de drie Belgen heeft de afgelopen vijf jaar een juridisch geschil gehad. 

Om in alle omstandigheden op beide oren te kunnen slapen, is het essentieel om begeleid en beschermd te worden in geval van een geschil. Dit is onze belofte en onze missie. Legal Village is een juridische bijstandsverlener én een facilitator. Hoe doen we dat? Wij geloven niet in confrontatie, want de beste verdediging is niet de aanval, zoals het gezegde luidt. Wij geloven in discussie, in bemiddeling, in onderhandeling. Op juridisch gebied zijn we ervan overtuigd dat een goed onderhandelde overeenkomst.

veel meer waard is dan een gevecht in de rechtszaal. Beroep doen op justitie is geen dwingende noodzaak, maar veeleer een instrument dat moet worden gebruikt wanneer alle andere mogelijkheden zijn uitgeput. Een betaalbare rechtsbijstand wordt aangeboden om het leven voor iedereen gemakkelijker te maken: particulieren, organisaties, bedrijven. Elk dossier wordt zorgvuldig geëvalueerd en beslissingen worden altijd genomen in het belang van onze klant. Ons team van experts en juridische adviseurs, gespecialiseerd in verschillende domeinen, stelt alles in het werk om via dialoog en onderhandeling tussen de verschillende partijen tot een oplossing te komen.

Om dit te bereiken maken wij gebruik van onze jarenlange juridische ervaring, het advies van experts die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden en bieden wij innovatieve juridische diensten aan. Wij zijn sterk gericht op artificial intelligence om onze diensten 100% toekomstbestendig te maken. Legal Village levert bovendien dagelijks bijstand en juridisch advies, voor elk soort conflict: familiaal, commercieel, burengeschillen,…

 

We zijn Legal Village
 Overeenkomen is gemakkelijk

Legal Village is het merk voor rechtsbijstand van AXA Belgium NV van verzekeringen toegelaten onder het nr. 0039 (KB 04-07-1979, BS 14-07-1979)
Maatschappelijke zetel : Troonplein 1 – B-1000 Brussel
Internet : www.axa.be • KBO nr: BTW BE 0404 483 367 RPR Brussel

Legal Village N.V.
Maatschappelijke zetel : Boomkwekerijstraat 25 – B-1000 Brussel (België)
KBO nr: BTW BE 0403 250 774 RPR Brussel