Legal Village

Rechtsbijstandverzekering

Een verkeersongeluk? Conflict tussen buren? Product niet geleverd? Een concurrent heeft jouw idee gekopieerd? Waterschade in je gebouw? Privé en/of professionele conflicten komen vaker voor dan je denkt. En dikwijls gaan ze gepaard met hoge kosten. Wij verdedigen jouw rechten!

Rechtsbijstandverzekering illustration

Legal Village: rechtsbijstand bij conflicten van het echte leven.

Rechtsbijstand

Ontdek ons aanbod voor rechtsbijstandverzekering

Particulier of ondernemers, wij helpen je om oplossingen te vinden voor jouw juridische geschillen Wij bieden rechtsbijstandverzekeringen die zijn afgestemd op jouw behoeften. In geval van een geschil zullen juridische experts je adviseren, begeleiden en je rechten verdedigen. Legal Village is het merk van AXA Belgium voor hun rechtsbijstandverzekeringsproducten.

Rechtsbijstandverzekering Particulieren
Rechtsbijstandverzekering voor particulieren
Rechtsbijstandverzekering Ondernemers
Rechtsbijstandverzekering voor ondernemers
Rechtsbijstand

Wat is een rechtsbijstandverzekering ?

Een rechtsbijstandverzekering geeft je financiële en juridische gemoedsrust in het geval van een geschil, door je de hulp te bieden die je nodig hebt om geschillen efficiënt en eerlijk op te lossen.

Rechtsbijstand

Is een rechtsbijstandverzekering fiscaal aftrekbaar?

De rechtsbijstandverzekering kan fiscaal aftrekbaar zijn als het verzekeringsproduct aan bepaalde voorwaarden voldoet. Ontdek ons fiscaal interessant aanbod : Legal Village Family Flex Tax Advantage of Legal Village Family Full Tax Advantage van AXA België.

Rechtsbijstand

Hoe sluit je een rechtsbijstandverzekering van Legal Village af?

Neem contact op met je verzekeringsmakelaar om een rechtsbijstandverzekering van Legal Village af te sluiten. Deze is de beste persoon om je behoeften te begrijpen en je te adviseren.

sinistre assurance protection juridique
Legal Village Claims

Geef je schadegeval online aan

Voor alle schadegevallen Auto en Woning kan je direct online aangifte doen, in één enkele tool. Zo veel meer dan een simpele online aangiftetool: ontvang meteen de referentie van het schadegeval, een bevestiging van de aanstelling van een advocaat voor een strafrechtelijke verdediging,… plus nog veel meer. Voor alle andere schadegevallen kan je een e-mail sturen naar aangifte@legalvillage.be.

Je makelaar staat altijd aan je zijde

Advies

Gratis juridisch advies

Vous cherchez un modèle de document juridique fiable ?

Het is niet gemakkelijk om een contract op te stellen dat wettelijk bindend is. Het kan gaan om een koopcontract voor tweedehandswagens, een afbetalingsplan of bijvoorbeeld een ingebrekestelling van onbetaalde huur.

Up-to-date

Documents actualisés toujours conformes à la législation Belge

Ruim aanbod

de documents juridiques

Betrouwbare

De aangeboden documenten zijn opgesteld door ervaren advocaten of juridische professionals

Ontevreden?

Met eventuele klachten over de rechtsbijstandsverzekering kan je terecht bij de dienst Customer Protection (Troonplein 1, 1000 Brussel of via ons contactformulier). Je ontvangt onmiddellijk een ontvangstbevestiging met het referentienummer waaronder jouw klacht is geregistreerd. Een beheerder wordt aan jou toegewezen en zorgt in alle neutraliteit voor je dossier.

Indien je niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing kan je je richten tot de Ombudsman van de verzekeringen, de Meeûsplantsoen 35 te 1000 Brussel (www.ombudsman-insurance.be).

Le site internet www.legalvillage.be est un site internet d’AXA Belgium en vue de promouvoir ses produits d’assurance Protection Juridique. Legal Village S.A. y promeut aussi ses services. Legal Village S.A. est un bureau de règlement de sinistres et n’est pas un intermédiaire d’assurance. Legal Village S.A. n’est pas autorisé à effectuer de la distribution d’assurance.