Met de rechtsbijstandverzekering van Legal Village kan je gerust zijn

Met de rechts-bijstandverzekering van Legal Village kan je gerust zijn

Je raakt gewond bij een verkeersongeval? Of je koopt online een smartphone die bij levering niet goed werkt? AXA Belgium, met haar rechtsbijstandverzekeringen onder het merk Legal Village, kan je helpen. Laat je adviseren door de onafhankelijke juridische experten van het schaderegelingskantoor Legal Village NV.

Een rechtsbijstandverzekering aangepast aan jouw noden

Een rechts-bijstandsverzekering aangepast aan jouw node

Ervaren juridische experten van het schaderegelingskantoor geven nuttig advies, staan je bij en helpen je je geschil op te lossen. Je geniet van volgende diensten:

 

  • Je kan vrijblijvend informatie inwinnen over je rechten
  • Je rechten worden verdedigd bij een gedekt schadegeval
  • Kosten bij een gerechtelijke procedure zijn gedekt*

 

*Elke waarborg voorziet in een maximaal tussenkomstplafond. Voor sommige van hen geldt een wachttijd en/of een tussenkomstdrempel. Er zijn ook uitsluitingen van toepassing (opzettelijke handelingen, betaling van boetes, enz.).

Je voordelen

Minnelijke oplossing

Ervaren juridische experten van het schaderegelingskantoor nemen voor jou contact op met de tegenpartij(en) en voeren de onderhandeling. Legal Village NV stelt experten aan en doet alles om je last zo veel mogelijk te verlagen en je zo optimaal mogelijk te verdedigen.

Bemiddeling

Het is niet altijd nodig om naar de rechtbank te gaan. Legal Village geeft de voorkeur aan een bemiddeling. Soms kan je een conflict uitpraten bij een kopje koffie. Hierbij is het wel belangrijk dat alle partijen akkoord gaan met een bemiddeling.

Juridisch advies

Wil je telefonisch advies inwinnen bij de experten van het schaderegelingskantoor? Zo kan je al vaak problemen voorkomen. Is een gerechtelijke procedure onvermijdelijk dan kan je bij een gedekt schadegeval op onze rechtsbijstand rekenen om je hierin bij te staan.

Je kan op ons rekenen

  • Je krijgt telefonisch advies
  • Je zaak wordt voorgelegd aan specialisten
  • Je krijgt hulp van experts die je bijstaan als je in een conflictsituatie belandt
  • Je verdedigingskosten worden betaald door de verzekering tot de waarborg is uitgeput, zowel bij een minnelijke regeling als voor de rechtbank. Deze maximale tussenkomst varieert naargelang de gedekte materie (Zo zal het tussenkomstplafond in een arbeidsconflict 10.000 euro zijn in de optie privé-leven Full, maar bedraagt deze maximale tussenkomst 125.000 euro bij het invorderen van je lichamelijke schade als voetganger bij een verkeersongeval)

Ons aanbod

Bescherm je mobiliteit, je privé leven in al zijn facetten en je woning

Een rechtsbijstandverzekering met een fiscaal voordeel

Bescherm je digitaal leven

Gratis juridische tips

  • Ziet je online aankoop er anders uit dan op het internet?
  • Stel, je koopt een tweedehands auto van een particulier en er blijken verborgen gebreken te zijn. Wat nu?
  • Help, mijn vlucht is geannuleerd!

Zoek je een waterdicht juridisch document?

Het is niet gemakkelijk om een contract op te stellen dat wettelijk bindend is. Het kan gaan om een herroepingsrecht, een afbetalingsplan of bijvoorbeeld een ingebrekestelling van onbetaalde huur.

Up-to-date

documenten die steeds conform de Belgische wetgeving zijn

Ruim aanbod

van juridische documenten

Opgesteld door

ervaren advocaten of juridische professionals

Up-to-date

documenten die steeds conform de Belgische wetgeving zijn

Ruim aanbod

van juridische documenten

Opgesteld door

ervaren advocaten of juridische professionals

Ontevreden?

Met eventuele klachten over de rechtsbijstandsverzekering kan je terecht bij de dienst Customer Protection (Troonplein 1, 1000 Brussel of via ons contactformulier). Je ontvangt onmiddellijk een ontvangstbevestiging met het referentienummer waaronder jouw klacht is geregistreerd. Een beheerder wordt aan jou toegewezen en zorgt in alle neutraliteit voor je dossier.

Indien je niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing kan je je richten tot de Ombudsman van de verzekeringen, de Meeûsplantsoen 35 te 1000 Brussel (www.ombudsman-insurance.as).

De website www.legalvillage.be is een website van AXA Belgium ter bevordering van zijn verzekeringsproducten rechtsbijstand Legal Village. Legal Village NV promoot er ook zijn diensten. Legal Village NV is een schaderegelingskantoor en geen verzekeringstussenpersoon. Legal Village NV is niet bevoegd om verzekeringsdistributie uit te voeren.